Splošni pogoji

Splošni pogoji – Spletna trgovina trgovina.nadstreski.net

Spletna trgovina Nadstreški.net deluje vse dni v letu, 24 ur na dan. Podjetje Aleksander Knavs s.p., Pod pečico 2, 1433 Radeče in kupec medsebojne obveznosti v zvezi s storitvijo e-trgovine urejata s pogoji poslovanja, navedenimi na tem mestu. Naročene izdelke dostavljamo na območju Republike Slovenije, vsi podatki o ceni, artiklih in drug opis pa je viden na posameznih izdelkih.

Vsi podatki so v slovenskem jeziku. Nakup je mogoče opraviti brez registracije.

Za vse dodatne informacije nam lahko pišete na info@nadstreski.net ali pokličete 031 33 44 14, vsak dan od ponedeljka do sobote, med 8.00 in 19.00.

Če na vprašanje ne bomo mogli odgovoriti takoj, vam bomo odgovor posredovali v najkrajšem možnem času.

Dopuščamo možnost napak pri objavljenih opisih ali ceni izdelkov.

Cene v spletni prodajalni

Cene izdelkov, ki so objavljene v spletni prodajalni, so navedene v evrih. Ponudba na straneh spletne prodajalne velja samo za nakup preko spletne prodajalne. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

Vse cene v spletni trgovini vsebujejo 22% DDV.

Postopek nakupa

Izdelek, ki ga želite kupiti, dodajte v košarico s klikom na ustrezen gumb »V košarico«. Če ste z nakupovanjem zaključili, kliknite na gumb »Na blagajno«. Če želite v košarico dodati še druge izdelke, kliknite na gumb »Nadaljuj z nakupom«.

V košarico lahko dodate poljubno število izdelkov. V košarici si lahko v vsakem trenutku ogledate seznam izbranih izdelkov, spremenite količino ali odstranite izdelek iz košarice. Če imate darilni kupon, ga vpišete pri zaključku blagajne. Ko z dodajanjem izdelkov v košarico zaključite, kliknite na gumb »Naprej«. Sistem vam bo avtomatsko obračunal tudi poštnino.

Naslov za dostavo

V tretjem koraku sledi vpis oziroma pregled kontaktnih podatkov za dostavo. Vpišete podatke plačnika, če želite dostavo na drug naslov, to vpišete v ustreznem okencu.

Plačilo

Izbirate lahko med tremi načini plačila in sicer:

Neposredna bančna transakcija: ob potrditvi naročila vam bomo na elektronski naslov poslali predračun. Plačilo poravnate na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila. Naročilo ne bo odposlano, dokler ne prejmemo plačila na naš bančni račun.

plačilo po povzetju; ko bomo potrdili vaše naročilo, bo blago odposlano na vaš naslov za dostavo. Pred dostavo vas bo poklical dostavljalec in sporočil predvideni čas dostave. Naročene izdelke boste plačali ob prevzemu, pri ponudniku poštnih storitev.

plačilo s kreditno kartico; po oddaji naročila boste avtomatsko preusmerjeni na spletno stran, kjer boste vnesli podatke o kreditni kartici ter izvedli plačilo.

V vseh primerih izbire plačila vse podatke in predračun prejmete na elektronsko pošto.

Pregled in potrditev naročila

Tik pred potrditvijo naročila se vam še enkrat izpišejo vsi podatki naročila. Po avtorizaciji naročila boste v vaš e-poštni nabiralnik prejeli sporočilo, da je bilo vaše naročilo uspešno avtorizirano in oddano. O nadaljnjih korakih v zvezi z vašim naročilom boste obveščeni po e-pošti.

Dostava

Naročeni izdelki bodo narejeni in dostavljeni v 15 delovnih dneh, od dneva vašega naročila oziroma v primeru nakupa s plačilom po predračunu v roku do 15 delovnih dni po prejemu plačila.

Naročene izdelke vam bo na območju Slovenije dostavil pogodbeni ponudnik poštnih storitev. Za zamude dobav zaradi ne-ažurnosti prevoznikov ne odgovarjamo.

Reklamacija izdelka

V primeru reklamacije izdelka iz naslova stvarne napake vas prosimo, da izdelke vrnete v originalni embalaži in opišete napako, ki ste jo zaznali na izdelku. Paketu priložite tudi fotokopijo računa. Vrnjen izdelek bomo predali v reklamacijsko službo, ki bo ocenila upravičenost reklamacije. O rezultatu postopka in nadaljnjih korakih vas bomo obvestili v roku 8 dni po prejemu reklamacije. Spletna prodajalna Nadstreski.net ne odgovarja za napake in morebitno nastalo škodo, ki nastane ob nepravilni uporabi in vzdrževanju izdelka.

Pri vračilu izdelkov ne pozabite priložiti fotokopije računa.

Izdelke vrnite na naslov:
ALEKSANDER KNAVS S.P.
POD PEČICO 2
1433 RADEČE

Strošek pošiljanja vrnjenega blaga krije pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Pred oddajo pošiljke nas prosimo obvestite na elektronski naslov info@nadstreski.net oziroma pokličete  031 33 44 14,

Spremembe pogojev

Spletna prodajalna Nadstreski.net si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev, brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene. Zaradi teh pravic si ob vsakem obisku našega spletnega mesta pozorno preberite splošne pogoje uporabe, pogoje poslovanja za e-trgovino in politiko varovanja osebnih podatkov v e-trgovini.

Pristojno sodišče

Za razlago in vsa pravna vprašanja v zvezi z uporabo materialov, ki so objavljeni na teh spletnih straneh, se uporablja izključno slovensko pravo. Za zahtevke in spore v zvezi z uporabo omenjenih materialov je pristojno sodišče v Celju.

Varovanje osebnih podatkov

Spletna trgovina nadstreski.net, se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bo ponudnik uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Ponudnik spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu ponudnik posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja. Ponudnik, se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov. Le-ti ne bodo uporabljeni v nobene druge namene, kot je pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo, če se stranke s tem predhodno strinjajo.

Ponudnik za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:
ime in priimek;
naslove za dostavo;
podjetje oz. naziv pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
naslov elektronske pošte (uporabniško ime);
kontaktno telefonsko številko;
državo bivanja;
druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno vnese v obrazce v spletni trgovini;

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, Ponudnik ne odgovarja.

Nikoli ne bomo zlorabljali vaših osebnih podatkov na kakršenkoli način. Vsi osebni podatki bodo varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (UL RS 86/2004 s spremembami).

Če se spremenijo vaši osebni podatki, ki ste jih navedli ob naročilu, vas prosimo, da nas o spremembah obvestite na e-naslov info@nadstreski.net.

Piškotki

Piškotki so neopazni dokumenti, ki so začasno shranjeni na vašem trdem disku in onemogočajo našim stranem prepoznavanje vašega računalnika, ko naslednjič obiščete spletno mesto. Piškotke uporabljamo le za zbiranje informacij, ki zadevajo uporabo spletnega mesta.

Zaključek

Z vstopom na spletno stran www.nadstreski.net soglašate, da ste seznanjeni in se strinjate z vsemi zgoraj navedenimi pogoji. Želimo vam prijetno nakupovanje.